На Донеччині з’явилося мобільне відділення Ощадбанку на базі нового броньованого автомобіля

На Донеччині з’явилося мобільне відділення Ощадбанку «на колесах» - на базі нового броньованого автомобіля, яке зможе курсувати у важкодоступні місця регіону. Про це Укрінформу повідомила начальниця філії Донецького обласного управління АТ «Ощадбанк» Ганна Прасол.

«Ми презентували саме єдине мобільне відділення Ощадбаку на колесах – це новий автомобіль, всередині якого зроблене банківське відділення, яке обслуговує клієнтів. Ця машина облаштована генераторами, каналами зв'язку, вона броньована, легка, мобільна, вона зможе курсувати і приїжджати у важкодоступні місця», - сказала Прасол.

Вона уточнила, що ця машина з мобільним відділенням є власністю Ощадбанку, і вона дуже необхідна наразі для обслуговування клієнтів банку на обстрілюваній ворогом території Донеччини.

Прасол нагадала, що у 2014 році в Донецькій області було подібне мобільне відділення Ощадбанку «на колесах» на базі автомобіля КрАЗ, але воно спочатку повномасштабного вторгнення РФ в Україну «було передано військовим для їх потреб».

«Тобто, наразі воно вже давно не надає банківські послуги. Тому сьогодні ми презентували зовсім іншу нову машину з мобільним відділенням нашого банку», - додала керівниця обласної філії Ощадбанку.

Як повідомлялося, наразі в Донецькій області разом з відділенням у Торецьку знаходяться 34 стаціонарних відділення Ощадбанку. Серед цих 34-х стаціонарних відділень є два відділення - одне у Святогірську, друге в селищі Богатир, які нічим не відрізняються від стаціонарних, але їх офіційна документальна назва - «мобільні приміщення».

В Донецькій області російські загарбники з грудня 2023 року посилили обстріли населених пунктів, люди евакуюються. Наразі на території регіону залишаються 470-480 тисяч місцевих мешканців.

Статті

Країна
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті