На Донеччині у чотирьох містах скоротили подачу води

У Донецькій області скоротили подачу води одразу на чотири міста - йдеться про Слов'янськ, Костянтинівку, Дружківку та Краматорськ. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Вадим Філашкін 6 квітня у Телеграм.

"У зв'язку з аварійними ремонтними роботами на магістральному водогоні Д 1400 мм, на дільниці від 2-го до 3-го підйому Другого Донецького водогону,  сьогодні з 8-ї години  скорочено подачу води на Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку та Костянтинівку", - повідомив Філашкін. 

За його словами, після закінчення аварійно-відновлювальних робіт одразу відбудеться запуск системи та заповнення магістрального водогону.

"Фахівці вже працюють, щоб оперативно завершити роботи та відновити водопостачання", - зазначив очільник Донецької ОВА.

Нагадаємо, наприкінці лютого на Донеччині вже ремонтували водогон у Слов’янськ, Краматорськ, Дружківку і Костянтинівку, який постраждав унаслідок обстрілів. 

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті