На Донеччині окупанти намагаються відновити свої положення у звільнених районах Урожайного та Старомайорського

На Авдіївському, Мар’їнському напрямках ворог продовжує наступати, але безуспішно. Противнику просунутись не вдається. Про це зяавила заступниця міністра оборони Ганна Маляр вдень, 21 серпня.

"Також безуспішно ворог намагається відновити свої положення у звільнених районах Урожайного та Старомайорського Донецької області", - зауважила замміністра.

"На Бахмутському напрямку:  північний фланг - противник намагається відновити втрачене положення у районах Залізняньске, Василівка, Богданівка.  Південний фланг - тривають бої в центральній частині Кліщіївки, північніше і західніше Андріївка, північніше Курдюмівка Донецької області. Звільнена площа на Бахмутському напрямку складає 43 кВ.км. Звільнено за тиждень 3 кВ.км", - повідомила Маляр.

За її словами, РФ продовжує спроби наступати на декількох напрямках - Куп‘янський, Лиманський, Авдіівський, Мар‘їнський. 

"На Куп’янському напрямку противник штурмує та здійснює обстріли. Наші війська відбивають атаки, тримають кордон та не дають ворогу просуватись. Зокрема, силами оборони відбито атаки противника в районах Першотравневе, Синьківка, Петропавлівка Харківської області", - зазначила Маляр.

"На Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії з метою витіснення наших військ в районах Серебрянського лісництва, в района Кремінної та Білогорівки Луганської області", - повідомила замміністра, додавши, що наші війська на Лиманському та Куп’янському напрямках завдали ворогу значних втрат.

"Зараз ворог змушений перегруповуватись та відновлюватись, але не відступає від своїх планів. Тривають бої", - резюмувала Ганна Маляр.

Статті

Країна
15.05.2024
23:21

“Зручна модель” маріупольського виконкому

У квітні Держаудитслужба повідомила про результати ревізії комунального підприємства: виявлені порушення на понад 48 млн гривень. Аудитори не знайшли двох підрядників комунального підприємства
Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Всі статті