Михалков вимагає позбавити Пугачову всього: у Росії почалося чергове цькування Пугачової

У РФ після того ролика співачки-емігрантки Алли Пугачової, в якому вона відповіла колишньому колезі по цеху Стасу Михайлову, що "нормальні люди в цю країну не повернуться", почалося її цькування і заклики до покарання. Про це пишуть у російських пабліках.

Так, депутат держдуми Олексій Журавльов зажадав визнати Пугачову іноагентом: "Вимагаю, щоб Пугачову, яка втратила всякий сором, визнати, нарешті, іноагентом, щоб вона не могла більше отримувати гроші з Россі, не могла отримувати авторські відрахування і організовувати тут концерти. Ось побачите, незабаром після цього вона приповзе каятися і прощення просити, як і передрікав Стас Михайлов. Тільки тоді буде вже пізно".

Із таким проханням до генпрокурора РФ Краснова звернулися активісти Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією і голова організації Віталій Бородін. Як підстави вони називають виїзд співачки з Росії до Ізраїлю незабаром після початку "СВО", її антиросійську позицію і публічну підтримку чоловіка Максима Галкіна, якого вже визнано іноагентом.

Висловився на цю тему і режисер Микита Михалков:

"Кожна людина має бути відповідальною за свої слова і дії, особливо якщо вона публічна людина. Пугачова образила всіх росіян! Вона вважає, що в Росії немає хороших людей. Це образа всього народу і всіх, хто тут перебуває! Я вимагаю її покарати і позбавити всього, що у неї є. Я довго мовчав, але моє терпіння увірвалося. Потрібно проводити перевірку, шукати всі активи її сім'ї та конфісковувати".

Як повідомлялося, співачка Алла Пугачова, яка емігрувала з Росії, заявила, що "нормальні люди не збираються повертатися" в цю країну.

Статті

Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Всі статті