Міноборони РФ заявило про атаку українського БпЛА на Брянську область

Міністерство оборони росії заявило про атаку нібито українського безпілотника на Брянську область РФ у ніч на 18 листопада. Про це відомство повідомило у Телеграмі. 

"Сьогодні вночі припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку БпЛА літакового типу по об'єктах на території Російської Федерації", - йдеться у повідомленні. 

Стверджується, що засобами протиповітряної оборони нібито було знищено один безпілотник над територією Брянської області. 

Як повідомлялося, 17 листопада в Міноборони РФ поскаржились на атаку трьох дронів у Смоленській області.

Статті

Світ
02.06.2024
10:07

“У найближчі місяці багато що стоятиме на кону”. Західні медіа про Україну

Стан української армії продовжує погіршуватися, особливо там, де вона має найбільше значення: в піхоті. Контрнаступ України влітку минулого року досягнув кульмінації насамперед через виснаження піхоти, і з того часу їй важко компенсувати ці втрати.
Донецьк
01.06.2024
14:44

"Нове покоління творців". Донецький щоденник

Це шостий за рахунком фестиваль. Перший провели у Донецьку у 2018 році. Але 2023-о за основна частина проходила у «звільненому» Маріуполі. І якщо одразу донеччани не надали цьому значення, мовляв, це символічно, то цього року вони мали привід...
Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Всі статті