Міненерго: Питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення наразі не розглядається

Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це сказав міністр енергетики Герман Галущенко в ефірі Національного телемарафону «Єдині новини», - повідомляє "Урядовий портал".

"Тарифи минулого року підвищували як наслідок масштабних атак на енергетику. Без цього рішення ми б не відновили нашу енергетику і не пройшли б зиму так, як ми її пройшли, – спокійно, стабільно і без відключень", - зазначив міністр.

Однак зараз, за словами Галущенко, говорити про підвищення зарано.

"Ми ще не розуміємо масштабів пошкоджень (після останньої масованої атаки – ред.), не здійснено повної оцінки збитків і не зрозуміло, які гроші потрібні на відбудову. Тому наразі немає жодних проектів або напрацювань щодо зміни тарифів", - додав Галущенко.

Як повідомлялося, у ніч на 22 березня й вранці 22 березня російські терористи здійснили наймасштабнішу атаку на українську енергетику за останній час.

Статті

Донецьк
27.04.2024
09:00

Театр під час війни: відновлення і нові сцени

Як театри, попри всі труднощі, працюють, гастролюють і створюють нові сценічні майданчики, розповідаємо в матеріалі.
Донецьк
26.04.2024
16:00

Відновлення Донеччини: поки навіть не в проєкті, але…

Стосунки влади і громадськості ніколи не були виключно конструктивними, на Донеччині зокрема, - передусім через взаємну недовіру, брак досвіду, неспівпадіння уявлень про співпрацю і просто небажання влади бути додатково контрольованою.
Країна
26.04.2024
10:51

Український метал: здається, є надія

"Виробничі результати за підсумками року могли бути вищими, якби імпортна продукція з Китаю не заходила у великих обсягах на вітчизняний ринок, особливо коли в Україні виробляються аналоги".
Всі статті