Кремль пригрозив "нестабільністю" країнам Кавказу, які відвідав генсек НАТО

У Кремлі стежать за контактами НАТО з Вірменією, Азербайджаном і Грузією і вважають, що спроби Північноатлантичного альянсу закріпитися на Кавказі принесуть "нестабільність" у регіон. Про це заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, - повідомляє Телеграм-канал The Moscow Times.

Зазначається, що так кремлівський чиновник прокоментував турне генсека НАТО Єнса Столтенберга, який відвідав 17 березня Азербайджан, 18 березня - Грузію, а сьогодні, 19 березня, прибув до Вірменії.

"Звичайно ж, ми уважно спостерігаємо, але маємо намір головним чином орієнтуватися на наші двосторонні відносини та інструменти співпраці, які є у нашої країни з країнами регіону", - сказав Пєсков.

Водночас він запевнив, що контакти з НАТО - "суверенне право держав Південного Кавказу".

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті