Колл-центри у "ДНР" просять звертатися по телефону у "письмовій формі"

Ватажок "ДНР" Денис Пушилін визнав, що місцеві "гарячі лінії" працюють, але марно. Про це він повідомив на "нараді" з так званими "членами уряду" 3 жовтня.

"На гарячу лінію для звернення громадян щодо роботи об'єктів водопостачання та теплопостачання міністерства будівництва та ЖКГ додзвонитися не складно, але марно", - зазначив ватажок "ДНР".

Він додав, що на повідомлення про те, що тече вода вулицею - одразу без уточнювальних запитань пропонують телефонувати до водоканалу, куди додзвонитися майже не реально: один номер не відповідає, другий постійно зайнятий.

Також на "гарячій лінії" з питань електропостачання, співробітники вимагають звертатися у письмовій формі.

"Додзвонитися туди теж не складно. Але співробітники не вникають у суть питання, приймати повідомлення телефоном відмовляються, вимагаючи письмового звернення", - сказав ватажок "ДНР".

Як повідомлялось раніше, "Дєнєєровський Фенікс" пішов у відмову. Абоненти "республіки" скаржаться на перебої зв'язку.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті