Гнатюк, Романій, Паламаренко: на Донеччині стартував "Культурний десант"

На Донеччині розпочався проєкт «Культурний десант». Про це повідомляє Донецька обласна державна адміністрація.

"На території нашої області розпочався мистецький проєкт «Культурний десант», який проходить за допомогою Міністерства культури та інформаційної політики України та за підтримки Донецької облдержадміністрації. Метою проєкту є надання сучасних культурних послуг жителям, в першу чергу, тих територій, де зруйновані або пошкоджені заклади культури, для поліпшення психоемоційного стану мешканців області, які потребують емоційного розвантаження", - йдеться у повідомленні.

Так, 12 травня концертна бригада Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка – народний артист України Анатолій Гнатюк, заслужений артист України Олексій Паламаренко та заслужений артист України Андрій Романій завітали у  села Рубці та Новоселівку Лиманської громади.

На творчому заході були присутні мешканці громади. Програма концерту була наповнена музичними композиціями, українськими піснями, цікавими театральними байками з життя акторів, авторською поезією Олексія Паламаренка. Вільне неформальне спілкування у затишній теплій атмосфері зблизило всіх присутніх.

Даний проєкт буде реалізовуватись на території області для цивільних мешканців та військових частин.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті