Евакуаційний потяг з Донеччини прибув до Волинської області

До Волині 11 травня прибули 24 родини, які евакуювалися з Донецької області, серед них 48 осіб. Про це повідомляє Донецька ОВА.

"Одразу на залізничній станції  переселенці отримали всю необхідну допомогу. Окрім цього, ВПО надали ланч-бокси та  подарунки.

Разом з родинами виїхали їх домашні улюбленці, серед них 2 кота, собака та папуга, кролик і щур. Вони переміщаються зі своїми господарями  двома автобусами в Луцький район, та розміщуються в МТП Рожищенської громади - 13 родин, у Колківській громаді в приватному секторі - 4 родини, в Олицькій громаді - 1 багатодітна родина,  в Сенкевичівці та Гіркій полонці - 6 родин. Сім’ї опікунів їдуть під супроводом соціальних служб", - йдеться у повідомленні.

Статті

Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Донбас
03.06.2024
09:20

«Немає елементарного... Ми тут не живемо, а виживаємо». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу наввипередки домагалися звинувачення їх у дискредитації «русского мира», який їм принесла російська агресія. Вони навперебій розповідали, як погано живе «звільнений» народ, як недопрацьовує влада.  Причому,...
Всі статті