Ердоган заявив, що США "постійно нападає на росію", а та щосили "відбивається"

Президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган вважає, що росія нині чинить "опір" нападу з боку західних країн, а особливо "практично безмежно нападають" на РФ Сполучені Штати. Про це повідомляє телеканал TRT 12 листопада.

"Ми переживаємо незвичайний процес. Росія - це не звичайна держава, це потужна держава. Звичайно, Захід, особливо Америка, нападає на росію практично безмежно. На тлі всього цього, безумовно, росія наразі чинить опір", - заявив Ердоган. 

Він сподівається провести переговори з очільником МЗС РФ Сергієм Лавровим на саміті G20. Обговорити планують і повномасштабне вторгнення РФ в Україну.

"Під час останньої зустрічі з путіним я сказав йому, що вважаю за доцільне, щоб він приїхав до Індонезії. Потім було вирішено, що до Індонезії приїде міністр закордонних справ", - пояснив Ердоган.

Президент Туреччини сподівається, що у нього буде можливість поговорити з Лавровим про ті кроки, які РФ має робити. Мова йде про діалог, який має трансформуватись у мир.

Нагадаємо, "ОстроВ" раніше писав про те, як Ердоган примудряється одночасно допомагати росії та Україні.

Статті

Країна
06.06.2024
20:31

Вступна кампанія для мешканців окупованих територій: умови та пільги

По-перше, дорога дуже ускладнилася, це довго, дорого і небезпечно. По-друге, жахи про мобілізацію, які ми бачимо, не сприяють переїзду молодих людей. Якщо він виїде і вступить до вишу, то автоматично стане невиїзним. По-третє, проблеми зі світлом і...
Країна
05.06.2024
13:57

Енергетика: невідворотний тягар тарифів

Завдання балансування енергосистеми виконували саме ТЕС та ТЕЦ. Тому планові відключення населення та підприємств від енергопостачання неминучі.
Світ
03.06.2024
23:08

«Виснаження військових ресурсів Заходу та мобілізаційного ресурсу на Україні має тривати». Російські ЗМІ про Україну

"Ми повинні домогтися, щоб поруч із нами не було держави, яка є плацдармом для постійної агресії проти нас".
Всі статті