Єгипет не відмовлявся від українського зерна - ТПП України

Інформація про відмову влади Єгипта від закупівель українського зерна є російським фейком. Про це заявив віце-президент Торгово-промислової палати України Михайло Непран в ефірі телеканалу Hromadske, повідомляє Укрінформ.

«Медіа поширили інформацію про те, що Єгипет відмовився від українського зерна, але це неправда. Єгипетська сторона офіційно запевнила посла України Нагорного, що не відмовляється від співпраці з Україною, що вони розуміють ситуацію із блокуванням портів, і Єгипет надалі готовий працювати з Україною та закуповувати зерно», - підкреслив Непран.

Як повідомлялося раніше, з Одеси вирушив перший корабель по узгодженому з ООН та Туреччиною зерновому коридору.

 

Статті

Донецьк
22.05.2024
22:20

Майже 2 роки після деокупації: як відновлюється Святогірськ та громада після бойових дій

Святогірськ – курортне місто на Донеччині, яке у 2022 році пережило сильні обстріли, зраду мера та 3 місяці російської окупації.
Донецьк
22.05.2024
09:56

Повна "білочка". Донецький щоденник

Натомість у кожній підворітні колишньої культурної столиці відкриваються вино-горілчані магазини. І назви у всіх промовисті – «Беленькое и красненькое», «Отвертка» та моє найулюбленіше – «Белочка».
Світ
21.05.2024
09:35

«Реально мир на Україні практично нікому не потрібен». Російські ЗМІ про Україну

Китай прямо зацікавлений у тому, щоб війна тривала якомога довше, оскільки це гарантує санкційну блокаду Росії з боку Заходу, що робить Піднебесну чи не єдиним безальтернативним ринком збуту російської сировини".
Всі статті