Двоє чоловіків на Львівщині порізали на метал електроопору, завдавши шкоди майже на 3 млн грн

Двоє мешканців Львівщини порізали металеві електроопори, чим завдали збитків на 2,8 мільйона гривень. Про це повідомляє поліція Львівської області у Facebook 19 жовтня.

“Двоє мешканців одного з сіл Львівського району віком 32 та 59 років демонтували з електроопори металеві елементи, внаслідок чого конструкція втратила стійкість та зруйнувалась”, - зазначається у повідомленні.

За інформацією поліції демонтаж опор призвів до порушення роботи мережі та до припинення подачі електроенергії користувачам.

“Вартість ремонтних робіт та нової електроопори становить близько 2,8 мільйонів гривень”, - додали у поліції.

За скоєне двом чоловіка загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі.

Як повідомлялось раніше, на Волині затримали контрабандистів, які біля кордону “випадково знайшли” пакунки сигарет під час збору грибів.

Статті

Країна
30.05.2024
09:14

“Поміняти парадигму”. Військовослужбовці розповідають про свій досвід лікування після поранень в Україні

Долю кожного пораненого вирішує, таким чином, військовий лікар, відповідальний за скерування. Деяким щастить потрапити у потрібне місце. Віктору Комарницькому не пощастило.
Луганськ
29.05.2024
10:47

 Безсоромниця. Луганський щоденник

Є ті, хто примудряється заочно оформляти українські пенсії та заново перераховувати російські за 6000 рублів незалежно від результату. На попит знайдеться пропозиція.
Світ
28.05.2024
08:27

«Якщо Путін захоче повернути Януковича на царство, все можливо». Російські ЗМІ про Україну

Усім відомо, що термін його легітимності як президента не закінчився, а був перерваний державним переворотом в Україні. Появу Януковича в розпал переговорів Путіна і Лукашенка не змогли проігнорувати навіть українські політики, які почали просто...
Всі статті