Дуда заявив, що росія дійсно переміщує ядерну зброю до Білорусі

Президент Польщі Анджей Дуда заявив, що процес переміщення російської ядерної зброї до Білорусі дійсно триває. Про це повідомило Ассошиэйтед Пресс, - пише Цензор.НЕТ.

"Справді, цей процес (переміщення ядерної зброї до Білорусі. - прим.) відбувається, ми це спостерігаємо", – зазначив Дуда, не навівши жодних подробиць.

Він додав, що дії Москви та Мінська "очевидним чином змінюють архітектуру безпеки в Східній Європі".

"Це змінює архітектуру безпеки безпосередньо біля нас, але водночас і на східному фланзі НАТО. Таким чином, це фактично змінює ситуацію для всього Альянсу", – наголосив Дуда.

Як повідомлялося, у Розвідувального управління Міністерства оборони США (Defense Intelligence Agency) "немає підстав сумніватися" в тому, що росія дійсно розмістила тактичне ядерне озброєння в Білорусі. 

Статті

Луганськ
15.05.2024
10:14

«Секретна біолабораторія» з Рубіжного перейшла на нову модель роботи в Києві

Препаратами, з випуску яких компанія розпочала свою діяльність у 1991 році, були нітрогліцерин та ізосорбіду динітрат – малотоннажні технологічно складні активні фармацевтичні інгредієнти
Донецьк Країна
14.05.2024
22:04

Неприродна смерть і штучне життя органів влади окупованих громад

“Припинення Донецької обласної ради у зв’язку з утворенням обласної військової адміністрації чинним законодавством не передбачено”.
Світ
14.05.2024
08:55

«Прямого штурму Харкова, судячи з усього, не передбачено». Російські ЗМІ про Україну

По-перше, гроші крадуться, це не секрет. По-друге, зведенням споруд займаються або інженерні війська, яких уже практично не залишилося, або приватні організації. Останні часто пов'язані з міськими адміністраціями прифронтових регіонів, і там знову є...
Всі статті