Дуда вірить у обіцянку Трампа завершити війну в Україні "за 24 години": "Якщо він мені щось обіцяв, то це було виконано"

Президент Польщі Анджей Дуда прокоментував заяви кандидата в президенти США Дональда Трампа завершити війну в Україні "за 24 години" в разі перемоги на виборах 2024 року. Про це Дуда сказав 7 лютого під час візиту в Руанду, його цитує портал Wirtualna Polska, - повідомляє "Європейська правда".

На спільній пресконференції з президентом Руанди Полем Кагаме Дуду попросили прокоментувати заяву Дональда Трампа про те, що він "закінчить війну в Україні за 24 години", якщо знову стане президентом США.

"Виходячи з мого особистого досвіду як президента, який працював з президентом Трампом, я можу сказати: те, що він мені обіцяв, було виконано. Тому якщо я отримував якусь обіцянку від Трампа, якщо він мені щось обіцяв, то це було виконано", – відповів польський президент.

Дуда підкреслив, що "Трамп серйозний у всьому, що він говорить".

Як повідомлялося, експрезидент США Дональд Трамп, який прагне переобрання на посаду 2024 року, після перемоги на республіканських праймеріз в Айові пообіцяв "дуже швидко" вирішити ситуацію з війною в Україні. 

Статті

Світ
13.05.2024
12:08

Відставки Шойгу та Патрушева: що це означає для росії та України

Тобто зараз ми бачимо ослаблення блоку силовиків взагалі, а не тільки МО Росії. Війна зробила їх надто впливовими, а отже, небезпечними. Сюди ж вписується і відставка Патрушева з посади секретаря Радбезу – це вже удар по спецслужбістському блоку,...
Донбас
12.05.2024
20:47

«Наша молодь здебільшого не має орієнтирів і позбавлена духовного імунітету». Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу активно висвітлювали численні урочистості та свята, які щедро випали на першу декаду травня. Місцеві пропагандисти щосили намагалися переконати своїх читачів і глядачів, що анексовані Донецька і Луганська...
Світ
11.05.2024
10:03

"Майбутнє українського Донбасу видається все більш похмурим". Західні медіа про Україну

...Китайці, ймовірно, вирішили, що погрози Байдена були блефом. У березні 2023 року Сі відвідав Кремль, зухвало демонструючи солідарність з Путіним. Це виявилося переломним моментом у війні Москви, фактично перетворивши конфлікт на опосередковану...
Всі статті