Боксер Ломаченко переміг Ортіса одноголосним рішенням суддів

Український боксер Василь Ломаченко переміг Джемейна Ортіса одноголосним рішенням суддів. Бій пройшов у ніч із 29 на 30 жовтня у Нью-Йорку.

Екс-чемпіон світу у легкій вазі Ломаченко зустрів у особі 26-річного американця гідного опонента. Ортіс використав свою антропометрію та чудово працював другим номером, контратакуючи українця.

Ломаченко ж працював у звичній манері – намагався діяти швидко, заходив за плече та намагався проводити комбінації. Проте важливішою виявилася фізична готовність Василя – у другій половині бою він виглядав ще впевненішим, тоді як Ортіс явно втомився.

Проте поєдинок тривав усі 12 раундів. Однак після фінального гонгу судді одноголосно визнали перемогу українського боксера – у суддівських записках лідирував Ломаченко – 115-113, 116-112 та 117-111.

Для Василя ця перемога стала 17 у професійному рекорді. Також варто зазначити, що цей бій українець провів майже через рік після переможного повернення проти Річарда Коммі. Для Ортіса ж ця поразка стала першою у професійній кар'єрі.

Нагадаємо, що друг Василя Ломаченка Олександр Усик наприкінці серпня захистив свої чемпіонські пояси у надважкій вазі у поєдинку-реванші проти Ентоні Джошуа.

Статті

Луганськ
20.05.2024
14:53

Чому досвід психіатрів Луганщини вивчають колеги з країн НАТО

...Після війни в Україні буде близько 5 мільйонів комбатантів, які потребуватимуть послуг з психіатрії та психосоціальної підтримки.
Донбас
19.05.2024
18:44

«Единая Россия» в Луганську змусила школярів збирати сміття. Огляд ЗМІ окупованого Донбасу

Минулого тижня ЗМІ окупованого Донбасу хвалили місцеву владу і самі себе. Виходило не дуже. Іноді доводилося маніпулювати заголовками і вдавати, що «все йде за планом». «Великий брат» теж вставляв свої п'ять копійок, намагаючись всіляко показати, що...
Країна
18.05.2024
13:54

Звільнення за "зв'язки" з людьми в окупації: Зеленський не підтримав ідею нардепів

Якщо раніше про його «зв'язки» з родичами, які проживають в окупації, знали лише близькі друзі, то тепер він зобов'язаний про це повідомити своє керівництво. Інакше його можуть звільнити
Всі статті