Правоохоронці Львівщини виявили чиновників, які „відмивали” кошти на дорогах



Правоохоронці Львівщини притягнули до кримінальної відповідальності державних службовців, які відмили на ремонті доріг близько 80 тисяч гривень, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у відділі зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Львівській області.

Впродовж останніх двох років, коли у Львові посилено почали ремонтувати дороги, підрядники та чиновники занижували вартість робіт та кількість і вартість товарів, необхідних для ремонту вулиць.

Такі факти зафіксовані з боку ТзОВ, що виконувало ремонт вулиці Івана Франка, який розпочався ще в червні 2008 року, на вул. Ужгородській  та провулку Крива Липа у Львові.

Внаслідок відмивання коштів ремонт згаданих вулиць було проведено неякісно, зокрема у провулку Крива Липа використано недостатньо щебеню, через що нова бруківка попровалювалась.  

В 2009 році Львівська міськрада вдруге виділила кошти на ремонт вулиць і найняла інших підрядників для тих самих робіт. Провулок вже відремонтовано, а на вул. Ужгородській ремонт триває досі.

Прокуратура Львівської області порушила кримінальну справу за фактом безпідставного відрахування з державного бюджету коштів та зловживання службовим становищем. 




Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи