Ющенко звинуватив у корупції керівництво правоохоронних органів Тернопільщини



Президент України Віктор Ющенко серед найбільших невдач демократичної влади за 5 років назвав боротьбу з корупцією, яку можна подолати, лише провівши системні реформи. Про це Ющенко зазначив 4 січня в Бучачі на Тернопільщині, - повідомляє «ZAXID.NET».

«Мені не подобається, як формується українська влада. Наведу два приклади – начальник УМВС у Тернопільській області має сина, який в 32 роки отримав звання полковника, за три дні – отримав два позачергові звання, фіктивний диплом. Чи порушить Луценко справу за фактом корупції? Так само начальник ДАІ – за два роки отримав звання від майора до полковника», – наголосив Президент.

Також Ющенко зазначив, що чинний міністр МВС Луценко ніколи не знайде Лозинського, як і не передасть до прокуратури справу щодо знущання з малолітніх. Оскільки Луценко був призначений тією самою коаліцією, що й глава уряду, тому він і не знайде Лозинського, який належить до БЮТу.

Натомість начальник УМВСУ у Тернопільській області Віталій Максимов у коментарі ZAXID.NET зазначив, що правоохоронні органи неодноразово проводили перевірки щодо звинувачень, про які, як він переконаний, Президенту «доніс» голова Тернопільської ОДА Юрій Чижмарь. «Чому Президент не спитає, як керівник СБУ Тернопільщини Олександр Радецький за 10 років, у 33 роки став генерал-майором? Якби Президент хотів розібратися з ситуацією, він би це зробив», – наголосив Віталій Максимов.

Водночас Максимов заявив: «Я співчуваю Президенту. Схоже на те, що хвороба у Ющенка почала прогресувати».

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи