На Тернопільщині обговорили пріоритетні завдання на 2010 рік



Міський голова Роман Заставний доручив своїм заступникам підготувати стратегічні завдання, які необхідно виконати у новому році.

Йдеться про визначення об’єктів, програм, робіт по кожній галузі, які за своїм суспільним значенням є першочерговими та потребують відповідного фінансового забезпечення, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради.

«Пріоритетними напрямами нашої діяльності є реформування освіти, медицини, житлово-комунального господарства, - зазначив міський голова. – І у 2010 році ми продовжуватимемо цю системну роботу, визначивши конкретні заходи, які є вкрай необхідними, а також ті, котрі можна буде реалізувати за певних сприятливих фінансових умов».

Роман Заставний наголосив, що основними принципами стратегічного планування забезпечення життєдіяльності та розвитку Тернополя повинні стати реалістичність, послідовність та відповідність потребам громади.

Визначені першочергові заходи враховуватимуться при підготовці проекту бюджету м. Тернополя на 2010 рік.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи