Віктор Ющенко взяв участь у відкритті нової школи на Тернопільщині



Президент України Віктор Ющенко взяв участь у відкритті нової школи в селі Возилів Бучацького району Тернопільської області, - повідомили «ОстроВ» в облдержадміністрації.

Глава держави привітав мешканців села із такою важливою подією, як відкриття власної школи. «Сьогодні ми можемо святкувати одну з головних подій для будь-якого села – відкриття школи», – сказав Президент.

Віктор Ющенко запевнив у тому, що освіта має бути першим пріоритетом у роботі влади. «Хочемо виграти завтрашній день, бути у сім’ї вільних європейських народів, бути конкурентними – треба починати зі школи», – підкреслив Глава держави.

Під час свого виступу В.Ющенко також нагадав, що за останні п’ять років було значно збільшено фінансування освіти, запроваджено систему незалежного зовнішнього оцінювання знань випускників, проведено комп’ютеризацію шкіл».

В урочистому відкриті Возилівської загальноосвітньої школи також взяв участь голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

Довідково

 У Возилівській ЗОШ І-ІІ навчається 148 учнів, працює 27 вчителів. У дошкільній групі – 15 дітей, 1 вихователь. Приміщення школи у травні 1996 р. було визнано непридатним до навчання. Реконструкцію приміщення розпочато у 1996-1997 рр.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи