Мешканці військового містечка на Львівщині залишились без тепла через чиновників






Мешканці військового містечка, яке знаходиться по вул.Залізної дивізії у місті Рава-Руська Жовківського району Львівської області, залишились без тепла через безвідповідальність місцевих чиновників, — повідомили кореспондента „ОстроВ” у відділі корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

Мешканці військового містечка залишились без тепла в зв’язку з ліквідацією котельні, яка забезпечувала теплопостачання. Щоб вирішити питання обігріву помешкань Рава-Руська  міська рада звернулась до ВАТ „Львівобленерго”, і ще в 2006 році отримала  технічні умови для підключення електроопалення багатоквартирних будинків військового містечка встановленою потужністю 1877 кВт.  

Енергетики за власний рахунок виконали частину технічних умов: замінили силові трансформатори та провело часткову реконструкцію в двох трансформаторних підстанціях, однак решта технічних умов  Рава-Руською міськрадою (замовником) до цього часу не виконано.

Крім цього, на сьогодні вищевказані технічні умови, видані в 2006 році, втратили свою чинність.

З ініціативи Львівської ОДА вчора, 29 грудня 2009 року, у Жовківському районі електромереж відбулась робоча нарада за участю представників Львівської ОДА, Жовківської РДА, мера міста Рава-Руська та представників ВАТ «Львівобленерго».

За результатами наради складено протокол, в якому вказані заходи щодо вирішення даної ситуації: термінове звернення замовника до ВАТ «Львівобленерго» для продовження терміну дії технічних умов та виконання замовником всіх пунктів технічних умов для забезпечення надійного та якісного електропостачання.

При цьому енергетики заявляють, що з’явилась недостовірна інформація щодо ситуації у військовому містечку в Раві-Руській, в якій безгосподарність і безвідповідальність чиновників пробують перекинути на плечі інших.  

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи