На Тернопільщині зареєстровано нове спиртосховище



На Тернопільщині, на ДП «Марилівський спиртзавод» здано в експлуатацію і зареєстровано в Єдиному державному реєстрі місць зберігання нове спиртосховище. Його ємність складає 150 тис. декалітрів, що рівноцінна 19-ти залізничним цистернам, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.

Сума інвестицій в проект склала: 3 214 тис. грн. Відповідно до проекту спиртосховище обладнане сучасною системою сигналізації, засобами пожежної безпеки, електронною системою обліку спирту. Система автоматизації дає змогу контролювати заповнення ємностей та деякі фізичні параметри готової продукції через мережу Інтернет.

Передбачено під'єднання до системи автоматизованого обліку спирту з вимірюванням наступних параметрів: температури спирту, міцності, густини та маси, визначається рівень заповнення міцностей, в автоматичному режимі працює система охолодження спирту в ємностях.

Необхідність в новому спиртосховищі викликана значним збільшенням виробничої потужності підприємства, адже на сьогодні, ДП «Марилівський спиртзавод» - один з лідерів спиртової галузі України.

Із введенням в дію нового спиртосховища підприємство отримало додаткову можливість: виконувати експортні контракти на поставку великих партій спирту, включаючи транспортування морськими танкерами - йдеться у повідомленні концерну "Укрспирт".

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи