Попри урочистий запуск львів’яни отримають цілодобове водопостачання лише в кінці січня






Львівяни отримають цілодобове водопостачання лише в кінці січня, — повідомили кореспондента «ОстроВ» у прес-службі Львівської міськради.

З урочистим впровадженням цілодобового водопостачання, яке відбулось вчора, 29 грудня, за участю прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко, розпочались лише налагоджувальні роботи до цілодобового водопостачання.

Мешканці Сихівського, Залізничного та Франківського районів Львова вже отримали воду цілодобово. У Галицькому та Шевченківському районах  цілодобово вода буде ще до кінця цього року, крім шести вулиць.  Личаківський район цілодобово отримає воду з 30 січня 2010 року.

«Технічно ми виконали усі роботи. Але процес запуску води складний і потребує часу. З джерел вода потрапляє на насосні станції, потім в мережі, далі на ЦТП,  а тоді лише до помешкань. ЛКП «Водоканал» і «Львівтеплоенерго» до будинків технічно воду подали. Зараз вони спільно з ЛКП налагоджують цю систему. На що потрібно час», — сказав  заступник міського голови Львова з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук.

«Нові траси, зокрема Плугів-Золочів потрібно випробувати тиском, пізніше промити, а щоб наповнити водогін протяжністю 9 км потрібно 3 доби. Крім того вода повинна відповідати позитивному бактеріологічному аналізу. Лише тоді ми зможемо заповнити мережі і подати воду до міста», — сказав  Володимир Шевчук.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи