Для забезпечення безпечного руху на автомобільних дорогах Тернопільщини виділили 204 тис. грн.



На Тернопільщині відбулося засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки підтримала ініціативу голови ОДА щодо виділення коштів для попередження виникнення надзвичайних ситуацій під час ускладнення погодних умовна автодорогах області.

Комісія, засідання якої провів перший заступник голови облдержадміністрації Андрій Фліссак,  доручила головному управлінню економіки, головному фінансовому управлінню облдержадміністрації терміново підготувати проект розпорядження голови обласної державної адміністрації про виділення управлінню з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації з резервного фонду обласного бюджету коштів в сумі 204 тис. гривень.

Ці кошти буде розподілено між районними державними адміністраціями на придбання дизельного пального та бензину марки і надання допомоги районним філіям ДП «Тернопільський облавтодор» у виконанні дорожніх робіт з метою забезпечення безпеки руху на автомобільних дорогах області і попередження виникнення надзвичайних ситуацій вразі погіршення погодних умов.

Як повідомляла прес-служба, голова ОДА Юрій Чижмарь доручив обласній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки  та надзвичайних ситуацій вивчити питання щодо можливості виділення коштів з резервного фонду обласного бюджету для фінансування заходів з ліквідації ожеледиці та снігових заметів на дорогах області у зв’язку з «замороженням» коштів облавтодору на рахунках Держказначейства.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи