Лінія по виробництву печива і круасанів відкрилась на Івано-Франківському хлібокомбінаті

На ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» відбулося відкриття нової виробничої лінії, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі міськвиконкому.

22 грудня на ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат» відбулося урочисте відкриття нової виробничої лінії з виготовлення кондитерських виробів (печива і круасанів).
В заході прийняли участь: власники та трудовий колектив підприємства, керівники інших промислових підприємств та організацій міста, представники виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та державних органів.
Нова кондитерська лінія складається з тістомісильної машини “Diosna” (Німеччина), ротаційних печей “Gostol” (Чехія) і обладнання по тістоприготуванню “Fritsch” (Німеччина). Вартість проекту становить 5,5 млн.грн. Потужність лінії – 2 т листкового печива і круасанів за добу.
Це завершальний етап реконструкції ВАТ «Івано-Франківський хлібокомбінат». Протягом якої підприємством придбано найсучасніше технологічне устаткування передових європейських фірм — замінено п¢ять технологічних ліній на нові, а три лінії оснащено новим тістоприготувальним обладнанням. За допомогою працівників холдингу “Хлібні інвестиції” вдалося підібрати так обладнання, що значно полегшилася праця в хлібопекарському цеху, покращилася якість продукції.
Крім інвестицій в обладнання, велика робота проведена по ремонту адміністративно-побутового корпусу, їдальні, побудовано гаражні бокси, склади, придбано автотранспорт.
Переоснащення підприємства дало ефективний результат. Це, насамперед, - покращення якості продукції, зменшення її енергомісткості, що на даний час є дуже актуальним.

Статьи

Страна
20.04.2024
10:00

Тучи на горизонте, или Почему у бизнеса "портится настроение"?

Валовой внутренний продукт (ВВП) за январь-февраль вырос на 3,6%, по данным Минэкономики. Не стоит забывать, что в январе 2023 г. зафиксировано падение на 32%, в феврале – на 26%. Сейчас - рост...
Мир
20.04.2024
09:31

"Трамп хочет, чтобы Конгресс принял решение о помощи Украине". Обзор западных медиа

Если Трамп вернется в должность и попытается протолкнуть мирное соглашение между Россией и Украиной, ему нужно, чтобы Украина имела сильную военную позицию
Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Все статьи