Мер Львова вчетверте спробує віддати Руслані в оренду за гривню комунальний кінотеатр



Міський голова Львова Андрій Садовий спробує вчетверте винести на сесію Львівської міськради, яка відбудеться 24 грудня 2009 року, питання про надання в оренду комунального кінотаетру ім.Миколайчука «Міжнародному благодійному фонду «Український світанок» співачки Руслани Лижичко терміном на 25 років за 1 грн на рік, — повідомили кореспондента «ОстроВ» в прес-службі ГО «Рідне місто»

«Виносячи вже вчетверте на сесію міськради питання про передачу в оренду кінотеатру ім.Миколайчука за 1 грн на рік, Садовий вже навіть не приховує свого особистого зацікавлення у цій афері», — сказав активіст ГО “Рідне місто” Олександр Смірнов.

«Ігноруючи регламент ЛМР, який забороняє виносити одне і те ж питання більше двох разів на квартал, Садовий зухвало хоче просунути питання, яке вигідне йому, а не львівській громаді», — сказав Олександр Смірнов.

Нагадаємо, що питання надання в оренду фонду Руслани комунального кінотеатру вже розглядалось Львівською міськрадою і викликало значний резонанс. 




Статьи

Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Донбасс
14.04.2024
18:21

Новое издание обещает жителям "ДНР/ЛНР" новости о родившей котят кошке и некрашеном заборе. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

  На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса были традиционно скучны. Многочисленные близкие к местным властям Телеграм-каналы вслед за официальными источниками массовой пропаганды цитировали политиков чужой страны и в честь 12 апреля...
Все статьи