Акція "На Миколая за пів ціни" зібрала тисячі туристів у Львові

19 та 20 грудня у Львові проходила акція «Львів за півціни». У зв’язку з цим Львів за два дні відвідали туристи з різних міст України, Росії та Польщі, - повідомляє Львівська міскрада.

До Львова на акцію "Вихідні у Львові за півціни" приїхало багато гостей з Києва, Білої Церкви, Запоріжжя, Луганська, Херсона, Тернополя, Угніва, Городка, Рогатина, Золочева, Чопа, Івано-Франківська, Ладижина, Буська, Лисичанська, Кіровограду, Вінниці, Ялти, Судака, Трускавця, Стрия, Черкас, Чернівців, Луцька, Дрогобича, Нового Роздолу, Ужгорода, Коростеня, Яніва, Південноукраїнська. Завітали на акцію також гості із-за кордону - в основному з Росії (Москва, Санкт-Петербург, Мурманськ) та Польщі (Познань, Краків, Вроцлав).
Більшість туристів про акцію дізналися завдяки рекламі на телебаченні та в мережі Інтернет. Лише несприятливі погодні умови перешкодили потенційним туристам скористатись нагодою провести у Львові вихідні за півціни.
"Акція "Львів за півціни", звичайно, виправдала себе, то перший контакт влади і бізнесу. Основна мета такої акції – це промоція міста. Думаю, вона була досягнута. Хочу відзначити, що туристів в ці дні в місті було багато, від туристів чув відгуки, що це вперше в Україні така акція. Надалі думаю, щоб це не було акцією, а як новий туристичний продукт", - відзначив директор ресторану "Кентавр" Варткес Арзуманян.
У кав’ярні "Мапа" зазначили, що відвідувачів було багато, керівництво закладу задоволене участю в цій акції та готові до участі у наступних акціях.
Туристична фірма "Дана-К" приймала гостей з Києва та Київщини, яким було надано туристичне обслуговування за акційною ціною та включила в програму перебування відвідування закладів харчуання та розваг, які приймали участь в акції. Туристи та туристична фірма залишилися задоволеними та чекають нових акцій.
Також ТзОВ "Чудо Тур" надавало унікальні екскурсії на Чудо-поїзді за півціни від звичайної вартості, гості та мешканці міста залишилися задоволеними.
Готель "Замок Лева" та парк-кафе "Замок Лева" - керівництво закладу почуло багато схвальних відгуків від відвідувачів та гостей, які прибули до Львова на акцію "Вихідні у Львові за півціни". Через погодні умови багато авіарейсів було відмінено, тому бронь номерів знімали, проте гостей на диво, прибуло чимало.
У "Євроготелі" задоволені від участі в акції. Зокрема там зазначили: "Усі номери, які ми собі планували продати, ми продали. Наші клієнти залишилися задоволеними і від акції, і від міста".
Начальник відділу продажів та маркетингу готелю "Дністер" Олександра Гагаріна наголосила: "Частина гостей, які планували у нас бути на ці вихідні, не приїхали через погоду – в останній день скасували замовлення. Зокрема, це було кілька бронювань з Одеси. Тому гадаю, що погода внесла деякі свої корективи у проведення акції. Проте, акція дуже добра і потрібно її буде повторювати. У будь-якому разі, приємно робити щось першими в Україні".

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи