Акція «Святий Миколай для ненароджених» відбудеться у Львові



Молитовно-просвітницька акція «Святий Миколай для ненароджених» відбудеться у Львові 18-19 грудня, — повідомили кореспондента „ОстроВ” в прес-службі Львівської міськради.

Мета акції — молитва за дітей, які перебувають у лонах матерів, за їхнє щасливе народження й християнське життя, а також за упокій тих діточок, яких змусили відійти з цього світу, не народившись. Другою метою акції є привернення уваги суспільства до того факту, що дитина вже від моменту зачаття є дитиною, яка заслуговує любові, молитви і подарунку.

«Цьогоріч цю акцію ми проведемо у гінекологічному відділенні 3-ї Міської клінічної лікарні, що по вул. Русових у Львові. Розпочнеться вона 18 грудня о 12 год. 15 хв., ми помолимось Акафіст святому Миколаю Чудотворцю й роздаватимемо невеличкі подарунки тим дітям, які ще перебувають у лонах своїх матерів (дарунки отримають матері), а також запалимо пам’ятну лампадку й залишимо подарунки для тих дітей, яким не дали народитись», — сказав голова ЛОГО Товариство «Рух за життя» Петро Гусак.

Акція продовжиться 19 грудня — активісти роздаватимуть подарунки в інших пологових будинках  Львова матерям, які очікують народження дитини.

Акцію організовують ГО Товариство «Рух за життя» з Інститутом родини і подружнього життя Українського католицького університету та Фондом св. Володимира.




Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи