Сьогодні визначать кращого студента Івано-Франківська

Найкращих студентів Івано-Франківська визначать у проекті «Студент року 2009», який відбудеться 17 грудня у приміщенні обласної філармонії, - повідомляє "Телебачення Галичина".

Провести такий захід у нашому регіоні вирішили «Громадський форум Івано-Франківська» спільно з молодіжною адміністрацією.
«Цей проект дасть можливість студентам отримати визнання, — говорить представниця молодіжної адміністрації Ірина Давиденко. — Також це неабияке заохочення для інших студентів, які навчаються в нашому місті та області».
Експерти у різних сферах визначатимуть найкращих студентів у категоріях «громадський діяч», «спортсмен», «науковець» і найкращий за комплексною характеристикою. Організатори вважають це добрим стимулом для молодих активістів.
Проте найголовніше у конкурсі — це можливість для його учасників поспілкуватися між собою та гідно представити свої навчальні заклади. Окрім того, переможці регіонального етапу візьмуть участь у всеукраїнському фіналі проекту «Найкращий студент України», який відбудеться у Києві наприкінці січня 2010 року.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи