Три резонансні вбивства розкрила міліція Івано-Франківська

Співробітники правоохоронних органів розкрили три резонансних вбивства на Прикарпатті, - повідомляє "news.if.ua".

Протягом одного тижня в двох різних районах Прикарпаття скоєно одразу два вбивства. Тіло 80-річного дідуся було знайдено у його ж помешканні зі зв’язаними руками та ногами. Двері оселі вибиті, речі розкидані. Через два дні так само зв’язаною знайшли мертвою 73-річну жінку в іншому районі області. Правоохоронці одразу встановили, що йдеться про серію злочинів. До розкриття вбивств були залучені максимальні сили оперативного складу міліції, експерти-криміналісти, слідчі, як територіальних райвідділів, так і обласного управління. Протягом тижня цілодобово правоохоронці проводили цілий ряд спецоперацій.
І як результат - 14 грудня співробітники міліції Івано-Франківщини в одному з регіонів України провели силову спецоперацію з затримання декількох осіб, які минулого тижня на території області скоїли два особливо тяжкі злочини. Замітаючи сліди своєї причетності до насильницької смерті двох громадян, зловмисники намагалися заховатися за межами Прикарпаття. В результаті проведення першочергових оперативно-розшукових заходів оперативники карного розшуку прикарпатської міліції встановили місцеперебування небезпечних злочинців.
Затримані молодики обґрунтовано підозрюються у вчинені розбійних нападів на помешкання літніх людей, внаслідок чого двоє господарів загинули насильницькою смертю. Розкриття цих злочинів перебували на особистому контролі Міністра внутрішніх справ України. У день, коли Юрій Луценко приймав вітання з 45-річчям, одним з найкращих подарунків було повідомлення з Івано-Франківщини про оперативне знешкодження злочинної групи. Вже з’ясовано, що ці ж зловмисники причетні до скоєння ще одного вбивства, яке єдине залишалося нерозкритим з минулого року – в одному з сіл області було виявлено мертвою літню жінку з ознаками насильницької смерті.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи