Справу із затриманням начальника райвідділу ДАІ за хабарництво, контролює Тернопільська ОДА



Справа із затриманням начальника Бережанського райвідділу ДАІ, за підозрою у хабарництві, знаходиться на контролі в керівництва облдержадміністрації. Про це розповів сьогодні голова обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.

 «Ця справа укладається у схему тих кримінальних справ, які вже порушено по шести районах. В області діє схема правопорушень в системі ДАІ при проведенні техоглядів. Це в черговий раз підтверджує, що існує система збору коштів. Налагодженість цієї системи залежить від керівництва Державтоінспекції області та УМВС», - вважає голова облдержадміністрації.

Водночас Юрій Чижмарь наголошує, що про існуючі проблеми в роботі органів внутрішніх справ області він спілкувався з Міністром Юрієм Луценком та Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко.

«На жаль, адекватної реакції на ці звернення не має. Тому гучні заяви окремих урядовців про наміри «зламати хребет корупції в правоохоронних органах» так і залишаються лише заявами», - каже голова Тернопільської облдержадміністрації Юрій Чижмарь.

Голова ОДА також висловив здивування з приводу того, що "в ніч, коли було затримано начальника Бережанського райвіддлу ДАІ, в приміщенні прокуратури перебував начальник Державтоінспекції області Олег Кавюк з супроводжуючими особами".

«Чому таке сталося? Я звернувся до обласної прокуратури щоб адекватно відреагувало на таку ситуацію», - зазначив Юрій Чижмарь.

Також голова облдержадміністрації прокоментував заяви керівництва обласної міліції у центральних засобах масової інформації: «Заяви начальника обласного управління МВСУ Віталія Максимова, про те, що, затриманий на вимаганні та отриманні хабара начальник Бережанського районного відділу ДАІ, просто отримував від приватного підприємця позичені колись кошти, наводить на думку, що Віталій Вікторович намагається забезпечити публічне алібі свого підлеглого та втрутитися в хід слідства», - зазначає Юрій Чижмарь.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи