"Панночку Прикарпаття" оберуть на конкурсі в Івано-Франківську

«Панночку Прикарпаття» обиратимуть 16 грудня в Івано-Франківську, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі міськвиконкому.

16 грудня о 17 годині в приміщенні Муніципального центру дозвілля м. Івано-Франківська відбудеться конкурс краси для дівчаток віком 9-12 років „Панночка Прикарпаття”.
Це благодійний проект, спрямований на допомогу дітям сиротам, напівсиротам та дітям, позбавленим батьківської опіки. Серед завдань, які поставили перед собою організатори конкурсу: пошук та впровадження в практику нових форм роботи з творчо обдарованими дітьми; впровадження програми „Творча обдарованість” для дітей сиріт, напівсиріт та дітей, позбавленим батьківської опіки; формування естетичних смаків, навичок спілкування та художньої творчості; організація змістовного дозвілля дітей.
Таке свято в Івано-Франківську проводиться вперше. Адже діти, які проживають в інтернатах або неблагополучних сім’ях матимуть змогу вийти на подіум та спробувати себе на сцені.
„Незабаром свято Миколая, а можливість прийняти участь в конкурсі краси „Панночка Прикарпаття” є найкращим подарунком для цих дітей, – розповіла на прес-конференції організатор конкурсу – голова правління Благодійного фонду „Берегиня” та Директор косметичного центру „Космолюкс” Тетяна Дуда. – Це можливість реалізувати свою мрію, адже кожна дівчинка мріє бути принцесою, а наприкінці цього конкурсу всі учасниці потраплять на бал у красивих святкових сукнях. Крім того, переможниця „Панночки Прикарпаття” зможе побувати на справжньому дорослому святі – вже традиційному Галицькому балу, на якому вручить корону королеві балу”.
Серед організаторів заходу також ОТБ „Галичина” та Муніципальний центр дозвілля м. Івано-Франківська. Учасниць конкурсу допомогли відібрати волонтери Благодійного фонду „Карітас Івано-Франківськ УГКЦ” та Служба у справах дітей Івано-Франківського міськвиконкому.
Конкурс краси „Панночка Прикарпаття” буде щорічним. Адже, започатковуючи цей проект організатори відчули, яка велика кількість дітей мріяла прийняти в ньому участь. Конкурсанти підготували багато різних творчих виступів, серед яких гра на фортепіано, скрипці та бандурі, малюнки, вишивка бісером, танці та співи. Підготовкою дітей до участі в конкурсі займалися як їхні вчителі, так і люди, задіяні в проекті. Зокрема, значну допомогу надав хореограф, керівник студії танцю „Drive romance” Ярослав Бабчук, який проводив заняття з учасницями.
Переможці „Панночки Прикарпаття” матимуть змогу навчатися в Школі естетичної косметології Івано-Франківська. Всі учасники проекту отримають багато цікавих подарунків. Генеральний спонсор конкурсу краси „Оптика Люксор” (директор Ігор Ганжа).

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи