"Говерла" вдома перемогла "Пульсар" 91:61

У матчі проти рівненського "Пульсару" підопічні Євгена Мурзіна зуміли подарувати своїм вболівальникам першу домашню перемогу 91:61, - повідомляє "bcgoverla.if.ua".

Матч розпочався з несподіваного ривка гостей – 5:0. Усі очки у своїй команді набрав досвідчений Анатолій Дубнюк. Втім, це був єдиний епізод у грі, коли „Пульсар” був попереду. Надалі господарі перехопили ініціативу і не віддавали лідерства впродовж 38 хвилин. І якщо у середині першої 10-хвилининки на майданчику точилася відносно рівна боротьба, то до кінця періоду „говерляни” почали нарощувати перевагу. Відтак після першої чверть на табло майорів рахунок 23:16 на користь підопічних Євгена Мурзіна.
Цікаво, що пожвавлення гри франківців припало на перший вихід на майданчик новачка клубу Дерела Такера. Він вдало увійшов у гру, склавши відмінний дует з Майком Фрейзером. Останній освоївся у трисекундній зоні. Власне, у другій чверті він просто змів „високих” рівненської команди Полторацького та Дубнюка. Яскраве підтвердження цього – чотири красиві слем-данки під кільцем „Пульсара”, які просто деморалізували суперників. Тут також варто віддати належне і партнерам Фрейзера, особливо Спарксу та Кудрявцеву, які вдало асистували могутньому канадському форварду. Саме завдяки його зусиллям перевага „ведмедів” вже наприкінці першої половини сягнула більш як двадцяти очок – 54:30.
У другій половині, маючи комфортну перевагу, гравці „Говерли” значно збавили оберти. Більше відпочивали, аніж грали Фрейзер, Спаркс та Кудрявцев. Натомість на майданчику одержали більше ігрового часу українці, а також новачок Такер. Відповідно третя 10-хвилинка вийшла не така яскрава, як попередні два періоди. Проте розрив у „плюс 20” господарі все ж зберегли (66:41). Щодо гри „Пульсара”, то у гостей активними діями відзначався тільки Павло Улянко (11 очок) та Ілля Шемосюк (7). Решта – відверто програвала у класі опонентам. Четверта чверть стала логічним завершенням матчу, в якому „говерляни”, досить несподівано, перемогли з такою відчутною перевагою. 91:61 – такий підсумок гри територіальних сусідів у другому поспіль західноукраїнському дербі для франківців, які здобули першу домашню перемогу у регулярному чемпіонаті Суперліги.
"ГОВЕРЛА" - "ПУЛЬСАР" (Рівне) - 91:61 (23:16, 31:14, 12:11, 25:20)
12 грудня (субота). Івано-Франківськ. Манеж КФВ. 760 глядачів
Г: Фрейзер (27 + 14 підбирань), Спаркс (19 + 6 передач), Кудрявцев (10 + 6 передач), Ревзін (10 + 5 підбирань), Такер (8 + 5 підбирань), Кяушас (5). Шостуха (4 + 4 перехвати), Скірмантс (4 + 7 підбирань + 3 блок-шоти), Орленко (2), Коваленко (2), Сліпенчук (0).
П: Улянко (20 + 5 підбирань), Дубнюк (16), Шемосюк (9), Полторацький (8).

Статьи

Страна
18.04.2024
18:19

Медицинская реформа по-запорожски. Получат ли пациенты надлежащее медицинское обеспечение и качественное лечение

Факт экономии бюджетных средств, о котором говорят местные чиновники, вряд ли добавляет оптимизма запорожцам,  пациентам оптимизированных больниц. Любой рядовой горожанин подтвердит, что до сих пор не заметил, чтобы такая реорганизация положительно...
Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Все статьи