Голова Львівської ОДА обіцяє, що Львівщина збереже високі темпи підготовки до Євро-2012



Голова Львівської ОДА Микола Кміть обіцяє, що Львівщина збереже високі темпи підготовки до Євро-2012, — повідомили кореспондента «ОстроВ» в прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

Микола Кміть зазначив, що роботи на усіх пов’язаних із Євро-2012 об’єктах, які курує Львівська облдержадміністрація, ведуться із випередженням графіку. «Думаю, цей темп буде збережено й надалі», — сказав він.

Голова ЛОДА також привітав мешканців області та міста Львова із ухваленим сьогодні рішенням УЄФА щодо проведення у Львові Євро-2012. «Я був переконаний, що у Львові буде Євро-2012, це підказувала логіка подій. Бо Львів має ті відмінності, які, власне, потрібні для перемоги. Водночас, хочу наголосити, що проведення Євро-2012 у Львові – це наша спільна перемога», — сказав Микола Кміть.




Статьи

Страна
09.05.2024
14:20

Тень Медведчука: запорожская руда и уголь Донбасса

В.Медведчук занимается привычными для себя вещами. Как и ранее в Украине, это "распил" государственных денег (теперь из федерального бюджета) и рейдерство. Кумовство с путиным позволяет делать это безнаказанно. 
Мир
08.05.2024
09:59

Изобразить то, что трудно представить. Путешествие по бывшим нацистским лагерям смерти в Польше

"Хотя около половины еврейских жертв действительно погибли в лагерях, другая половина так и не попала в лагеря смерти, – рассказывает он. – Они умерли от голода и болезней в гетто или были убиты в городах и селах, где они жили".
Мир
07.05.2024
09:09

«Войну на истощение России не выиграть». Российские СМИ об Украине

Британцы действительно гордятся, что задают некие тренды в украинском кризисе, направляют Украину по антироссийскому пути, удерживая ее на нем, и остаются лидерами в финансировании Киева вместе с США и ФРГ...
Все статьи