Тернопільщина впорядкує підготовку розрахунків компенсації за пільгові перевезення



З метою запровадження єдиного порядку при підготовці розрахунків та розподілі субвенцій автоперевізникам за пільгові перевезення пасажирів утворено робочу групу з питань розрахунків обсягу компенсації витрат за перевезення пільговиків, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської ОДА.

Відповідне рішення прийняв голова обласної державної адміністрації Юрій Чижмарь.

Очолив робочу групу перший заступник голови облради Андрій Фліссак.

Крім того районним державним адміністраціям, виконкому Тернопільської міської ради доручено до 15 грудня 2009 року забезпечити подання головному управлінню праці та соцзахисту населення облдержадміністрації розрахунків очікуваних сум компенсаційних виплат за пільговий проїзд на регулярних міських та приміських автобусних маршрутах з врахуванням маршрутної мережі відповідних територій.

Робочій групі належить до 25 грудня 2009 року опрацювати подані розрахунки, визначити розрахункову потребу та внести узгоджені пропозиції головному фінансовому управлінню облдержадміністрації.

Юрій Чижмарь також рекомендує, до врегулювання на законодавчому рівні питання забезпечення з держбюджету видатків на пільгове перевезення окремих категорій громадян, в термін до 15 січня 2010 року розробити та внести в установленому порядку на затвердження Методичні рекомендації щодо надання субвенції автомобільним перевізникам, які працюють на маршрутах загального користування за пільгові перевезення громадян.

Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи