На Тернопільщині із несанкціонованою торгівлею боротимуться спецпідрозділи «Беркут» і «Грифон»



Рейд з залученням дільничних інспекторів, бійців спецпідрозділів «Беркут» та «Грифон», а також екіпажів Державтоінспекції розпочинається о 6 годині ранку шикуванням та розприділенням між особовим складом території по вулицях Живова-Шептицького-Оболоня, де проходить торгівля на тротуарах, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської міської ради.

Таким чином, працівники правоохоронних органів не дозволяють мешканцям виставляти товар, а на порушників накладаються відповідні адміністративні стягнення. Зокрема, 8 грудня було складено 6 протоколів ДАІ за 122 статтею Адміністративного кодексу України та 11 адмінпротоколів склали дільничні інспектори.

Як вже не раз зазначалося, на ринках нашого міста є вільні торгові місця, що спеціально обладнані та де здійснюється відповідний контроль за якістю продукції. Однак, не всі мешканці, значна частина з яких приїжджі, погоджуються працювати в межах діючих норм та правил, сплачуючи відповідні податки та несучи відповідальність за свою продукцію.

Позитивний досвід ліквідації стихійної торгівлі на вул. Чорновола надихає на успіх і цього разу. В той же час, важливим також є і попит на такі товари. Міська влада неодноразово зверталась до громадян не купувати продукцію сумнівного походження. Подібні рейди проходитимуть до повної ліквідації торгівлі в недозволених для цього місцях.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи