Фотовиставку «Людське життя не продається» відкрили на залізничному вокзалі у Тернополі



У Тернополі, на території залізничного вокзалу, відбулась презентація фотовиставки робіт, присвячених тематиці протидії торгівлі людьми, - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Тернопільської облдержадміністрації.

Захід відбувся в рамках соціальної кампанії «Людське життя не продається». Організаторами презентації виступило головне управління з питань туризму, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації спільно з  ТМЖК «Відродження нації», Гендерним освітнім центром.

Дана виставка – це спільний проект Міністерства України у справах сім’ї та молоді та Міжнародної організації з міграції в Україні з метою об’єднання зусилля всіх урядових та неурядових структур, аби ще раз привернути увагу громадськості до проблеми торгівлі людьми, однієї з форм сучасного рабства.   
З метою підвищення обізнаності українців щодо проблеми рабства та за підтримки партнерів МОМ у регіонах з кінця жовтня 2009 року Україною «мандрує» фотовиставка «Людське життя не продається», присвячена тематиці протидії торгівлі людьми. Експозиція містить справжні фотографії з життя постраждалих та проходить на залізничних вокзалах України, адже саме з вокзалу часто починається шлях людини до рабства.

Намагаючись охопити якомога більшу територію країни, дві рухомі експозиції до цього часу мандрували паралельно у двох різних частинах України, аби максимальна кількість українців, очікуючи на власний потяг, мала змогу дізнатися про ризик кожного стати жертвою торгівлі людьми та людського рабства. 

2 грудня фотовиставка одночасно відкрилася в двох українських містах – Тернополі та Одесі – аби в Міжнародний день боротьби проти рабства українці дізналися більше про проблему людського рабства, а також доторкнутися сердець та розуму кожного випадкового пасажира. Раніше експозиції вже побували у Вінниці та Хмельницькому, у Харкові та Дніпропетровську.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи