Фестиваль "Коляда на Майзлях" пройде в Івано-Франківську

З 10 по 24 січня в Івано-Франківську відбудеться перший фестиваль «Коляда на Майзлях», - повідомляє "Малакава".

«Коляда на Майзлях» — перший християнський фестиваль великого масштабу в Івано-Франківську, організатором якого є парафія церкви Царя Христа при монастирі о.о. Василіан та керівники колективів парафії.
До участі в фестивалі запрошуються всі колективи, навіть аматорські та сімейні, також драматичні та фольклорні. За словами одного із організаторів фестивалю Ігоря Дем’янця, керівника хорового колективу «Кантемус» при церкві Христа Царя, фестиваль неабияка можливість обмінятись досвідом, майстерністю між колективами, подія дасть великий поштовх для роздумів та нових ідей. Крім того Ігор Дем’янець каже, що фестиваль такого масштабу планується і на Паску.
Ідея фестивалю запозичена у Львові, говорить Любов Терлецька, керівник хорів «Аве Марія» та «Джерело», де вже 12 років у Домініканському соборі відбувається фестиваль колядок. Враження від дійства неперевершені, запевняє Любов Терлецька, після такого фестивалю байдужим не залишається ніхто, колядки проймають всіх.
Умови участі у фестивалі прості, долучитись може кожен, єдина обов’язкова умова – знання необхідних музичних творів, які колективи будуть спільно виконувати на гала-концерті.
Кожного дня ввечері з 10 по 24 січня кожен бажаючий може відвідати фестиваль та послухати Різдвяних колядок.
До участі вже зареєстрували хорові колективи Івано-Франківська, Коломиї та Отинії. Свої заявки організатори просять подати до 10 грудня.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи