На Львівщину прибули представники ВООЗ



Вчора, 5 листопада, на Львівщину прибули представники Всесвітньої організації охорони здоров’я.  Про це кореспондента „ОстроВ” повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації. 

До Львова прибули фахівці з питань епідеміології, а також клініцисти. Очолює групу  спеціаліст з питань інтенсивної терапії, радних ВООЗ з Великобританії Саймон Мердел.

Фахівці групи проаналізують ситуацію з епідемією, що склалася у Львові та області. „Головним завдання групи є вивчення справ та обстеження хворих, щоб виробити оптимальні рекомендації для медиків з лікування та проведення протиепідемічних заходів”, — повідомляє прес-служба.

5 листопада представники ВООЗ вже побували у Лікарні швидкої медичної допомоги, а також зустрілися з першим заступником голови Львівської облдержадміністрації Валерієм П’ятаком та заступником голови Львівської ОДА Ярославом Кашубою.

6 листопада  фахівці ВООЗ вивчатимуть медичні справи хворих, а в суботу, 7 листопада, планують провести семінар для медичних працівників.

 

 




Статьи

Страна
18.04.2024
09:14

Закон об усилении мобилизации: основные положения

"Это было очень неожиданно. Пока мы на всех эфирах и в соцсетях рассказывали, что это закон о справедливости, о демобилизации, главную норму просто решили убрать. Говорят, что это был четкий ультиматум от Генерального штаба. В частных разговорах они...
Страна
17.04.2024
10:00

Формирование вооруженных сил и мобилизация в Украине. Как это было в прошлом

Битва за Украину была выиграна в значительной степени благодаря победе большевиков на идеологическом и информационном фронтах. Именно это, вместе с мобилизационными возможностями Красной Армии, непревзойденной жестокостью противника, способность...
Мир
16.04.2024
10:17

«Энергичный контрудар может стать джокером в рукаве Сырского». Российские СМИ об Украине

«Общая оценка украинских резервов приводит к выводу: имеющихся сил и средств командованию ВСУ не хватит для проведения стратегического наступления. Но их достаточно для энергичного контрудара оперативного масштаба на одном направлении».
Все статьи