Через епідемію відвідуваність музеїв Івано-Франківська впала до нуля

У зв`язку з епідемією, відвідуваність музеїв у Франківську впала до нуля, - повідомляє "Малакава".

У період епідемії перестали працювати не лише навчальні заклади, а й культурні. Хоча на карантин жоден музей міста не закривався, проте, внутрімузейна обстановка значно погіршилася.
«Відвідуваність музею впала до нуля вже останніх два тижні. Безперечно, це пов`язано з епідемією. Хоча сам Художній музей свою роботу не зупиняє. Зараз у нас є дві діючі виставки. Одна – картини коломийського художника, інша – виставка «Срібні царські ворота «Софійського Собору», – розповідає директор Художнього музею Михайло Дейнега.
Кожен з музеїв працює й має навіть кілька нових виставок. Єдина їх проблема – відсутність відвідувачів.
«Відвідувачів не так вже й вчасно можна побачити. Сьогодні було лише двоє людей. Не зважаючи на це, паніки у лавах нашого краєзнавчого музею немає. Звичайно, у зв`язку з карантином адміністрацією було встановлено чергування наукових працівників», – розповідають чергові наукові працівники Обласного краєзнавчого музею.
Як повідомили у цьому музеї, на сьогодні, окрім постійної виставки, діють ще дві: виставка присвячена річниці УПА та виставка іграшок.

Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи