Ще 2 людей померли від грипу в Івано-Франківську

Загальна кількість померлих від грипу зросла до 3 людей в Івано-Франківську, - повідомили кореспондента "ОстроВ" в прес-службі МВК.

За минулу добу, 4 листопада, з симптомами ГРЗІ та грипу до медиків у Івано-Франківську звернулись 1829 мешканців міста. Зокрема, було зареєстровано 1072 випадки захворювання на ГРЗІ у дорослих та 596 випадків у дітей. Тоді як на грип протягом минулої доби захворіли 125 дорослих та 36 дітей.
На сьогодні, 4 листопада у стаціонарах міста з пневмоніями різного ступеня важкості перебувають 602 пацієнтів. Протягом минулої доби, вівторка, 3 листопада, було госпіталізовано із пневмоніями 46 осіб, з них 26 – дорослі, 20 – діти.
На сьогодні, 4 листопада у Івано-Франківську було загалом зареєстровано 1606 випадків захворювання на грип та 18263 випадки захворювання на ГРЗІ.
За минулу добу було зареєстровано 2 летальних випадки на території міста Івано-Франківська. Загальна смертність по місту склала 3 осіб.
Міський голова Віктор Анушкевичус повідомив, що сьогодні з реанімаційного відділення міської дитячої клінічної лікарні було переведено у відділення планового лікування 5-тьох дітей, стан яких протягом останніх двох діб стабілізувався та істотно поліпшився. Окрім того, було сказано, що сплеску захворюваності серед лікарів наразі немає.
Окрім того, міський голова зазначив, що вчора під час наради за участю прем’єр-міністра України ним було піднято питання про додаткову оплату праці медичних працівників, які у період масового захворювання населення працюють понаднормово та без вихідних. Як стало відомо, сьогодні під час селекторної наради прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила вишукати кошти для оплати понаднормової роботи медиків під час боротьби з епідемією.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи