Львівська залізниця здає в оренду вагони-ресторани



Львівська залізниця здає в оренду вагони-ресторани та вагони-кафе.

Про це кореспонденту „ОстроВ” повідомила працівник прес-центру Львівської залізниці Юлія Грабова.

„До 3 листопада ми приймаємо заявки на конкурс”, — зазначила Юлія Грабова.

Львівська залізниця планує здати в оренду 22 вагони-ресторани та 10 вагонів-кафе, які зараз курсують в складах поїздів на різних напрямках.

На сьогодні харчуванням в поїздах вже зацікавились дві фірми — зі Львова та Києва, однак наразі залізничники їх назви не розголошують. „Для нас краще, щоб всі вагони орендував один учасник конкурсу, бо є напрямки прибутковіші, є менш прибуткові”, —  розповідає Юлія Грабова.

Орендуватимуть вагони терміном на 1 рік на конкурсній основі, відповідно вартість оренди вагонів буде визначена на конкурсі. При цьому початкову вартість оренди в прес-службі не повідомили.  

Львівська залізниця раніше вже спробувала здати в оренду вагони-ресторани, однак безуспішно. „На сьогодні в нас змінені умови конкурсу, знижена вартість”, — зазначає Юлія Грабова.

Вчора, 27 жовтня, Львівська залізниця провела презентацію 1 вагону-ресторану і 1 вагону-кафе для залучення ширшого кола підприємців до участі в конкурсі.

 

 

 




Статьи

Донецк
26.04.2024
16:00

Восстановление Донетчины: пока даже не в проекте, но...

Отношения власти и общественности никогда не были исключительно конструктивными, в Донецкой области в частности, прежде всего, из-за взаимного недоверия, нехватки опыта, несовпадения представлений о сотрудничестве и просто нежелания власти быть...
Страна
26.04.2024
10:51

Украинский металл: кажется, есть надежда

"Производственные результаты по итогам года могли быть выше, если бы импортная продукция из Китая не заходила в больших объемах на отечественный рынок, особенно когда в Украине производятся аналоги".
Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Все статьи