100 тенісних столів отримали сільські ради на Прикарпатті

Сто сучасних німецьких тенісних столів отримали сьогодні в подарунок від обласної влади сільські школи та клуби Прикарпаття, - повідомили кореспондента „ОстроВ” в прес-службі ОДА.

В урочистій атмосфері представникам районів, котрі зібралися у Івано-Франківському коледжі фізичного виховання та спорту спортивний інвентар вручили голова обласної державної адміністрації Микола Палійчук та заступник міністра України у справах сім’ї, молоді та спорту Мирослав Дутчак.
За словами Мирослава Дутчака: "Останнім часом Івано-Франківщина є піонером в багатьох справах, що стосуються сфери фізичної культури і спорту, особливо це стосується облаштування спортивних майданчиків". Якщо порівнювати ситуацію в усіх областях України в цьому році, то, за словами Мирослава Дутчака, Прикарпаття продемонструвало найкращий результат по встановленню майданчиків із штучним покритям. Також заступник Міністра у справах сім’ї молоді та спорту відзначив, що вручення такої кількості тенісних столів для потреб сільських громад це прецедент для України. Під час вручення спортивних подарунків Микола Палійчук повідомив, що його ціль – щоб діти в кожному селі нашої області мали можливість займатися тенісом. "Ми поставимо ці тенісні столи в тих населених пунктах, де уже зараз є умови, щоб діти могли займатися тенісом. Будемо встановлювати їх у сільських клубах, загальноосвітніх школах, а також в спортивних школах де є секції тенісу. Нами було закуплено 100 таких столів, а населених пунктів у області майже 800, тому такої кількості, звісно, недостатньо. Але це тільки перший етап, ми й надалі будемо закуповувати такі столи для наших дітей. Моя мета – зробити все можливе, щоб поставити не по одному, а хоча б декілька таких столів в усіх населених пунктах області". Тенісні столи розподілили пропорційно між районами області відповідно до поданих ними заявок. Однією з вимог, яка ставиться перед сільськими радами, де будуть встановлені столи є забезпечити до них вільний доступ. Щоб всі бажаючі мали можливість впродовж дня займатися тенісом.

Статьи

Страна
29.03.2024
10:18

В Крыму становится страшно: растет популярность страхования от БПЛА

...Эти выплаты никто не увидит, так как нет законодательной базы. Если они страхуют от террористического акта, то должно быть решение о возбуждении уголовного дела по соответствующей статье и так далее. Все остальное – красивые слова и обещания,...
Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Все статьи