Інвалідам Прикарпаття вручили автомобілі



На Прикарпатті інвалідам вручили автомобілі «Славута», - повідомили «ОстроВ» в прес-службі Івано-Франківської ОДА.


На Франківщині інвалідам трудового каліцтва за кошти Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань урочисто вручили сім автомобілів «Славута» з ручним керуванням.

Загалом, протягом 2007-2009 років безкоштовно за рахунок Фонду видано потерпілим 142 автомобілі. Практично черга на одержання автомобілів інвалідам трудового каліцтва зменшилась на 90%, - повідомляє управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області.

Управління Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Івано-Франківській області обслуговує 3521 потерпілих, які одержали травми на виробництві впродовж своєї трудової діяльності. Відповідно до медичних висновків їм проводиться більше 20 різних страхових виплат, які включають виплату одноразової допомоги, щомісячні виплати, оплату за догляди, ліки, санаторно-курортне лікування та протезування. Зазначимо, що одним з видів протезування є протезування автомобілем.

Незважаючи на посилення фінансової кризи, зменшення збору страхових внесків Виконавча дирекція Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України знаходить можливості проводити всі виплати вчасно та в повному розмірі. Органами влади надається відповідна допомога Фонду для дотримання вимог Закону про обов’язкове державне соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України.

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи