В Чопі затримали контрабанду жіночого одягу з Угорщини вартістю 1 мільйон

На Чопській митниці затримали партію жіночого одягу на 1,1 млн грн, - повідомляє "Гал інфо".

Прикордонники Чопського прикордонного загону спільно з співробітниками Чопської митниці припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон партії жіночого одягу. Загальну суму вилученого товару становить 1 103 948,07 грн. Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко.
12 жовтня о 18.00 до міжнародного автомобільного пункту пропуску “Тиса” (україно-угорський кордон, Ужгородський район, Закарпатської області) прибув мікроавтобус марки “Мерседес”, з українськими реєстраційними номерами. Транспортним засобом, який прямував на в’їзд в Україну, керував громадян України Андрій К., 1960 року народження.
Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, прикордонники та митники прийняли рішення про проведення більш детального огляду вантажу та транспортного засобу.
В результаті огляду були виявлені приховані від прикордонно-митного контролю товари іноземного виробництва, а саме жіночий одяг, відомих європейських брендів, різних моделей, кольорів, фасонів та розмірів, (нижня білизна – 508 шт., одяг -563 шт.) що був прихований в передній частині багажного відсіку мікроавтобуса, під особистими речами водіїв та упакований в 5-ти дорожніх сумках, а також в 12-ти поліетиленових пакетах обклеєних клейкою стрічкою.
Доступ до прихованого став можливим після вивантаження 2/3 частин вмістимості багажного відсіку мікроавтобуса з особистими речами водіїв.

Статьи

Мир
19.03.2024
05:50

«Пока мы не победим окончательно, устанавливать такую зону было бы преждевременно». Российские СМИ об Украине

"Какое же это потрясающее чувство, когда тебе не стыдно за свою страну. Не потому, что твоя Родина всегда и во всем лучшая. Вовсе не во всем и далеко не всегда. А потому что после сокрушительного поражения в холодной войне Россия отказалась принять...
Донбасс
17.03.2024
19:51

Выборы в "ДНР": "наблюдатели" с автоматами, пляски донецкого "мэра" и "геополитик" из Италии. Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса изо всех пытались продемонстрировать, что выборы президента чужой страны на аннексированных территориях Украины проходят, законно, прозрачно и честно. При этом зачастую левая рука не знала, что делает...
Страна
16.03.2024
14:16

Выплаты переселенцам: кто останется без помощи

С 1 марта в Украине изменился подход к предоставлению государственных выплат внутренне перемещенным лицам. В результате – ежемесячных пособий лишились около миллиона украинцев.
Все статьи