Добре споряджений хлопець з Запоріжжя застрелив на Прикарпатті таксиста

На Прикарпатті затримали мешканця Запоріжжя, який застрелив таксиста з Тернополя, - повідомляє "Zaxid.net".

На Прикарпатті убили 35-річного мешканця Тернополя, який займався таксуванням. Обабіч дороги в селі Антонівка було виявлено його тіло з вогнепальним пораненням. Неподалік потерпілого стояв легковий автомобіль з тернопільськими номерами реєстрації із простреленим вітровим склом.
На місце скоєння вбивства одразу ж прибули правоохоронці. Результати огляду місця події засвідчували, що злочинець чи злочинці озброєні небезпечною багатозарядною зброєю.
За три години надійшло повідомлення від однієї з пошукових груп з села Буківна. Правоохоронці, помітивши у темряві невідомця зі зброєю в руках, безстрашно кинулися у бік його руху. Вже зблизька міліціонери помітили, що невідомий молодий чоловік одягнутий у камуфляжний костюм військового зразка. Вони затримали його і викликали допомогу. Затриманим виявився 21-річний мешканець Запоріжжя. У нього вилучено заряджену багатозарядну мисливську рушницю і значні запаси набоїв до цієї зброї. Крім того, він був споряджений маскою для закривання обличчя, рукавицями, біноклем і топографічними картами областей західного регіону України. Підозрюваний зізнався, що найняв таксі в Тернополі і їхав до Івано-Франківська. Дорогою у нього виник конфлікт з таксистом і він застосував зброю. З огляду на те, з яким спорядженням було затримано зловмисника, слідство з’ясовує причини появи та наміри заїжджого “рейнджера” на теренах Західної України.

Статьи

Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Все статьи