На Прикарпатті браконьєрська банда пострілом у голову вбила 17-річного юнака?



На Івано-Франківщині місцева браконьєрська банда у складі 6-7 осіб, до якої входив працівник міліції та родич колишнього високопосадового міліціонера, вірогідно, вбили 17-річного юнака, мешканця села Товмачик Коломийського району, - повідомляє «ЗІК».

Про трагедію 3 жовтня розповіли жителі сіл Товмачик та Іванівці Коломийського району Івано-Франківської області. Того дня озброєні табельними автоматами Калашникова браконьєри вийшли на полюванням, у ході якого по-звірячому застрелили неповнолітнього мешканця села Товмачик, і, намагаючись приховати злочин, покинули його в лісі.

Мати хлопця, стурбована його довгою відсутністю, забила на сполох, піднявши на ноги односельчан, і, незважаючи на спроби зловмисників заплутати пошуки, за допомогою односельців знайшла тіло сина.

Хлопчину з собою на полювання взяв сусід, озброївши неповнолітнього незареєстрованою зброєю. В ході полювання хлопець отримав поранення в голову картечним зарядом, яке виявилося смертельним. За попередньою інформацією, той, хто стріляв, є родичем високого міліційного пенсіонера і тому полював з незареєстрованою зброєю.

Статьи

Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Донецк
22.04.2024
18:04

СЭЗ и кризис доверия. Донецкий дневник

Из всего обещанного ранее удалось реализовать только одно – «присоединение» к РФ. Да и то как-то кособоко: вроде, всех обрусили, то есть выдали паспорта с курицами, но по факту «русскими» жители «ДНР» считаются исключительно в своем зоопарке.
Донбасс
21.04.2024
19:30

"Будут разрушаться украинские города, территория Украины все больше будет становиться диким полем". Обзор СМИ оккупированного Донбасса

На минувшей неделе СМИ оккупированного Донбасса в полном соответствии с кремлевскими методичками "переживали" за дальнейшую судьбу Украины, радовались отсутствию у ВСУ западной помощи, а когда палата представителей Конгресса США все же проголосовала...
Все статьи