На Прикарпатті браконьєрська банда пострілом у голову вбила 17-річного юнака?



На Івано-Франківщині місцева браконьєрська банда у складі 6-7 осіб, до якої входив працівник міліції та родич колишнього високопосадового міліціонера, вірогідно, вбили 17-річного юнака, мешканця села Товмачик Коломийського району, - повідомляє «ЗІК».

Про трагедію 3 жовтня розповіли жителі сіл Товмачик та Іванівці Коломийського району Івано-Франківської області. Того дня озброєні табельними автоматами Калашникова браконьєри вийшли на полюванням, у ході якого по-звірячому застрелили неповнолітнього мешканця села Товмачик, і, намагаючись приховати злочин, покинули його в лісі.

Мати хлопця, стурбована його довгою відсутністю, забила на сполох, піднявши на ноги односельчан, і, незважаючи на спроби зловмисників заплутати пошуки, за допомогою односельців знайшла тіло сина.

Хлопчину з собою на полювання взяв сусід, озброївши неповнолітнього незареєстрованою зброєю. В ході полювання хлопець отримав поранення в голову картечним зарядом, яке виявилося смертельним. За попередньою інформацією, той, хто стріляв, є родичем високого міліційного пенсіонера і тому полював з незареєстрованою зброєю.

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи