На Франківщині затримано квартирних злодіїв



Прикарпатська міліція викрила злочинну діяльність трьох злочинних груп, що скоювали кваліфіковані квартирні крадіжки, - повідомили «ОстроВ» в CЗГ УМВС України в Івано-Франківській області.

Станом на початок жовтня в області скоєно 318 квартирних крадіжок, що на 16,5 відсотка більше, ніж за аналогічний період минулого року. Міліція доводить, що має достатньо кваліфікації і професіоналізму, щоб злочинні дії квартирних злодіїв не залишалися безкарними.

У поточному році в ході здійснення оперативно-розшукових заходів та слідчих дій працівники міліції розкрили 250 злочинів цього виду, в тому числі 48 квартирних крадіжок, що були вчинені у минулих роках.

Доречно сказати, що завдяки проведенню цілеспрямованих заходів нейтралізовано діяльність трьох злочинних груп з ознаками організованості. Зокрема, в Калуші заарештовано 7 учасників злочинної групи, що скоювали квартирні крадіжки. Влітку опинилися під вартою троє учасників іншої злочинної групи в Івано-Франківську, а зовсім нещодавно оперативники карного розшуку викрили у скоєнні кваліфікованих квартирних крадіжок групу з трьох осіб, злочинні сліди котрих простежуються у багатьох регіонах держави.

 

Статьи

Луганск
27.03.2024
17:45

"Бери и делай!" Как переселенцу начать зарабатывать в новой нише на новом месте

"Надо осознавать, что почти никто на новом месте не начинает действительно с абсолютного "нуля" - потому что у вас есть образование, опыт, личные ценности и тому подобное. Все это уже есть у человека, является неотъемлемой частью его бытия"
Страна
27.03.2024
12:46

Валютный вопрос, или Как олигархи споткнулись об Нацбанк

Дальнейшее снижение курса гривни окончательно добьет потребительский спрос, который в условиях полномасштабной войны и так уже давно "ниже плинтуса". Ну а "мертвый" потребительский спрос – это "мертвая" экономика.
Мир
26.03.2024
07:36

«Уже сейчас можно купить билеты в Крым на июнь». Российские СМИ об Украине

"В реакции Киева - вся суть этого террористического режима. Трудно даже описать ту смесь восторга, злорадства и упоения, которую трагедия вызвала в украинских СМИ…"
Все статьи