За кубок "Вечірній Івано-Франківськ" боротимуться найкращі легкоатлети Європи

Цими вихідними в обласному центрі стартує Кубок "Вечірній Івано-Франківськ", - повідомляє "ТРК Вежа".

Змагання, занесені до календаря Європейської асоціації легкої атлетики, відбуватимуться уже в тринадцяте. Цьогоріч на Кубку будуть присутні спортсмени з Молдови, Білорусії, Сербії, Польщі, Литви та Ураїни. Впродовж двох днів на шосе по вулиці Мельника та Сахарова вони змагатимуться між собою у спортивній ходьбі. Переможцям дістануться цінні призи: кубки, медалі, різноманітна спортивна атрибутика та спеціальні грошові винагороди за вищі досягнення на змаганнях. Окрім того на учасників Кубку "Вечірній Івано-Франківськ" очікує незвична відпочинкова програма, каже голова міськспорткомітету Віталій Матешко:
"Родзинка в тому, що в плані відпочинку спортсмени зможуть безкоштовно покататись на ковзанах на Льодовій арені, після першого дня змагань. Поспілкуватись між собою під музичку. Така собі своєрідна дискотека на льоду буде в них. Рівень цих змагань завжди високий, приїжджають учасники олімпійських ігор, чемпіонатів світу, Європи. Змагання проходять на високому рівні і результати також бувають інколи надзвичайно високі".

Статьи

Донецк
25.04.2024
10:45

Действовать и жить интересно: Как молодежь из Мирнограда развивает общину у линии фронта

Сейчас в Донецкой области массовые мероприятия запрещены, но люди нуждаются в каком-то моральном утешении. Творческие проекты объединили талантливую молодежь и создали терапевтический эффект для жителей громады, заполнили культурную пустоту.
Страна
24.04.2024
15:26

Когда кровь спасает жизнь: как Днепропетровщина держит донорский фронт

Кровь – это ресурс, который невозможно заменить искусственным веществом. И от этого ресурса зависит жизнь как военных, так и гражданских. Донорство уже более двух лет держит свою линию обороны. И в нашей стране очень принципиально перейти от...
Мир
23.04.2024
17:26

«Брать пример с Ленина и сменить, наконец, внутреннюю политику». Российские СМИ об Украине

...В такой хороший весенний день даже не хочется писать про этот цирк уродцев под названием «конгресс США», но несколько важных тезисов по субботнему голосованию все-таки обозначим...
Все статьи